BackpackersOfAfrica.com - Anmäl dig för att få fler omedelbara bokningar för ditt vandrarhem. Läs om hur våra tjänster kan hjälpa dig med lagerhantering, bokningsmotorer, marknadsföring av sociala medier och sökmotors exponering.

Registrera din fastighet på BackpackersOfAfrica.com. Det är helt gratis! Våra tjänster passar perfekt för vandrarhem, privata lägenheter och budgetboende av alla typer. Bli listad och börja omedelbart få online-bokningar. Oavsett om din fastighet är stor eller liten, se din exponering online som aldrig tidigare.

Arbeta med oss, registrera dig, registrera ditt vandrarhem, presentera din egendom, presentera ditt vandrarhem

Oavsett hur du mäter vinster kan Instant World Booking öka din avkastning på investeringen (ROI) dramatiskt. Här är hur: Instant World Booking tar endast 8% provision för onlinebeställningar, det lägsta som finns i branschen. Du vet antagligen redan att majoriteten av onlinetjänster tar ut minst 12% -30%. Så även om du använder flera resebyråer online ökar din vinstmarginal med varje bokning du får från BackpackersOfAfrica.com.

Komma igång

En korrekt genomförd marknadsföringsstrategi kan öka ditt vandrarhem vinstmarginal med så mycket som 20% på ett enda år. De onlineverktyg som du behöver inkluderar korrekt lagerhantering, sociala medier, ökande "kumulativ" exponering för sökmotorer och minskade onlinekommissionskostnader. Se de främsta skälen till att en gratis notering på Instant World Booking-nätverket får dig att börja uppnå dessa mål:

Läs mer


Våra tjänster

Online bokningar

Få fler reservationer från vårt globala marknadsföringsnätverk. Öka vinstmarginalerna med vår låga provision på 8%. Jämför med de flesta andra bokningssidor som debiterar minst 12% -30%.

Bokningsmotor

En bättre bokningsmotor anpassad till din webbplats. Responsiv webbdesign med IWBmob-teknik. Läs mer om vår "bästa ekonomi" -garanti och visa demos.

Kanalhantering

Uppdatera din tillgänglighet och priser på ett ställe, samtidigt som du synkroniserar alla dina bokningskanaler samtidigt. Anslut med dussintals av de viktigaste bokningssidorna.

Specialerbjudanden och gratis

Nytt för 2021! Vi erbjuder dessa oöverträffade erbjudanden till dig, våra vandrarhem och hotellpartner. Men skynd dig! Dessa erbjudanden är endast tillgängliga under en begränsad tid.

Video marknadsföring för vandrarhem och hotell

Video ökar kundengagemanget och kan leda till 50% snabbare intäktsökning. Det kan också öka reservationerna med 80% från vandrarhem. Vi producerar prisvärda videor av ditt vandrarhem.

Affiliate-program Vandrarhem marknadsföring

Affiliate program

Tjäna pengar med din webbplats. Gå med i ett av våra partnerprogram och tjäna pengar på din webbplatstrafik. Kolla in våra demonstrationer och kom igång på så lite som 10 minuter.

Vandrarhemskedjor (Grupper)

För vandrarhem och grupper av vandrarhem erbjuder IWB anpassade bokningslösningar. Med ett kedjekonto kan du hantera alla dina egenskaper med bara ett konto.

Länk till oss

Tjäna pengar med enkla affiliate-länkar. Tillgängligt för alla med en webbplats eller ett socialt mediekonto, använd våra automatiserade länkar för att få provision på remisser.